Barion Pixel

Shiatsu Alaptanfolyam

 

Shiatsu (ejtsd: siacu) a hagyományos kínai gyógyászat elméletére és tapasztalataira épülő alternatív japán gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze. Nagyon hatásos hátfájás, migrén, álmatlanság, depresszió, szorongás és még sok krónikus betegség esetén.

A Shiatsu az energiapályák mentén tenyér-, ill. ujjnyomással (akupresszúra) hozza mozgásba az energiát, illetve egyéb masszázstechnikákat is alkalmaz. Az embert testi, lelki, szellemi egységben kezeli. A kezelés közben az érzékelésen és az érintésen alapuló támogató „kommunikáció” valósul meg. A kezelés az egész testet érinti, földön, matracon pamut ruhában történik, és különleges, kellemes élményt nyújt.

Egy professzionális gyógymód, ugyanakkor az alapokat bárki megtanulhatja, és rendkívül hatékonyan alkalmazhatja családi, baráti körben, a betegségek megelőzésére és az egészség megtartására. Segíteni tudunk a körülöttünk élőknek, és saját magunknak is.

A képzésen a hallgatók egymáson gyakorolva tanulják meg az alapkezelés fogásait, technikáját, sorrendjét. 
A hallgatók a képzés után megkapják az Alaptanfolyam teljes elméleti és gyakorlati írott, illetve videós anyagát, korlátlan hozzáféréssel.

 

Az alaptanfolyam célja az alapvető elméleti ismeretek elsajátítása, és egy teljes Shiatsu alapkezelés megtanulása.

 

Következő időpont:

2024. június 22-23.

 

A képzés anyaga:

 • a Shiatsu alapvető jellegzetességei és szabályai
 • alapvető ismeretek testünk energia-működéséről
 • a kezelés hatásmechanizmusa
 • Egy teljes alapkezelés technikáinak és menetének elsajátítása
 • Do-in gyakorlatok (gyógyító önmasszázs és meridián-gyakorlatok)

 

  Képzés Időtartama: 2 nap (1 hétvége) előre kiírt időpontban. Mindkét nap 9:00-18:00

  Igazolás: A tanfolyam sikeres elvégzéséről igazolást állítok ki, melyet az esetleges további Shiatsu tanulmányoknál bármely hazai oktató figyelembe vesz, és elfogad.

  Tanúsítvány: Tanúsítványt az előírásoknak megfelelően a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszeren keresztül generálom a hallgatóknak. A tanúsítvánnyal egészséges embereket lehet masszírozni frissítő, egészségmegőrző céllal

  Oktató: Molnár Gabriella, Shiatsu gyógyász

  Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

  Oktatás nyilvántartási száma

  B/2020/007302

  Tanfolyam ára:

  40.000.- forint