Barion Pixel

Munkatársak

Rácz Kata

Rácz Kata

Shiatsu kezelő, Reflexzónás talpmasszőr

 

Az én történetem nem úgy kezdődik, hogy már az óvodában is a csoporttársaim hátát masszíroztam, hiszen több mint 30 év kellett ahhoz, hogy rájöjjek, mivel is szeretnék foglalkozni. A shiatsu egy véletlen folytán (már ha hiszünk ebben) került a látóterembe egy beszélgetés közben elejtett megjegyzéssel, amikor épp a pályamódosítást fontolgattam, mert nem akartam az egész napomat képernyő előtt tölteni, és arra vágytam, hogy más minőségben kapcsolódjak az emberekkel.

A shiatsu világába Molnár Gabi vezetett be, akinél jobb tanárt nem is kívánhatnék. Úgy gondolom, ő is emlékszik rá, milyen érzés, amikor egy ekkora világ tárul fel az ember előtt, és folyamatosan cikáznak a gondolatok és célzások a fejében, mert mindig támogat a tudásával.

Azt szeretem a shiatsuban, hogy minden benne van – hiszen a keleti filozófiák és a kínai orvoslás holisztikus szemléletmódján alapul. Mindenki megtalálhatja magának benne, amit magáénak érez, miközben ellazulhat, felfrissülhet, pihenhet és ami nagyon fontos: időt szánhat saját magára. Én is az egyensúlyban hiszek, azt gondolom, ha azt megtaláljuk az életben, akkor fizikai és lelki síkon is rendben leszünk – a shiatsuval ebben tudom támogatni a vendégeimet, viszont a fejlődést és a változást csak együtt tudjuk elérni.

Telefon: +36302042827

Instagram: shiatsu_raczkata

Kozári Mónika

Kozári Mónika

Shiatsu kezelő, Svédmasszőr, reflexzónás talpmasszőr

Kozári Mónika vagyok, szociálpedagógusként 15 évig segítettem a hozzám forduló embereknek a legkülönfélébb élethelyzetekben. Különböző munkakörökben: fejlesztő pedagógusként, tanácsadóként, rehabilitációs mentorként, családsegítőként tevékenykedtem.

2021-ben kezdett foglalkoztatni a masszázsok világa, melyhez elsősorban a saját egészségi problémám, állandósult derék-és hátfájdalmam, valamint a járványhelyzet okozta változások vezettek. Elvégeztem egy svédmasszázs és regeneráló masszázs tanfolyamot, melyet elsősorban családi és baráti körömben gyakoroltam, majd másodállásként végeztem. Tovább képeztem magam, ringató masszázs, majd lávaköves masszázs technikákat tanultam, az aromaterápia részeként pedig megismerkedtem a DoTerra illóolaj családdal, melyet mind az otthonomban, mind a masszázsok során rendszeresen használok.

Ezt követően találtam rá a Shiatsura, ami a Hagyományos Kínai Orvoslás alapjai, elmélete mentén egy ősi, de mégis modern komplex kezelési mód. A Shiatsu az egész emberre, test-lélek-szellemre hatással van, egységként kezeli, így a legkülönfélébb testi-lelki problémákon is segíteni tud, s ez az, ami igazán megfogott benne. Molnár Gabriella vezetett be a Shiatsu alapjaiba, aki remek oktatóként és mentorként tudásával továbbra is támogat az utamon.

Hiszem, hogy minden mindenre hatással van, hogy minden okkal történik. Ha elhatározza magát az ember, hogy belefog egy kezelésbe, vagy „csak” elmegy egy masszázsra, az azért van mert eljött az ideje.

Az én hitvallásom: ha egyensúlyban élünk a természettel és önmagunkkal, s engedjük megélni az érzéseinket, megfelelően tápláljuk és karban tartjuk testünket, időt szánunk saját magunkra, akkor megtaláljuk az életben az utunkat, igazi feladatainkat, saját boldogságunkat.

Testünk öngyógyító képességének elősegítéséhez, egy egészségesebb élethez elindíthatom az úton, de Önnek kell végigjárnia azt. Ha készen áll, remélem, hogy segíthetek megtenni az első lépéseket! Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével!

Telefon: + 36704314637

Instagram: shiatsu_monikakozari