Barion Pixel

OKTATÓINK

Molnár Ádám

Molnár Ádám

Shiatsu és tuina terapeuta, qigong instruktor

 

 

Molnár Ádám vagyok, shiatsu és tuina terapeuta, qigong instruktor.

2 évtizedes válogatott élsportolói ( triatlon, úszás) munkásság után 2014-ben pályát váltottam és a triatlon, úszó és futó edzősködés mellett elkezdtem shiatsu tanulmányaimat Veizer Beánál, Budapesten, 2017-ben végeztem okleveles shiatsu terapeutaként.

Közben, már 2016-ban megkezdtem tanulmányaimat a Lotus Nei Gong Internationalnál, Damo Mitchell vezetése alatt. 2019-től külön engedéllyel taníthatok iskolai tananyagot, nei gong témában itthon, a Lotus Nei Gong iskola felvett tagjaként. A Dao Neigong belső művészeti iskolát vezetem itthon.

2022-ben kezdtem el tanulmányaimat a Xian Tian College-en, akkupunktúra diploma képzésük keretében, amely három éves.

Shiatsu / Tuina kezelés és állapot felmérés: 12.000-18.000-ig,              60-90 perc.

Budapest, Farkas Laszló utca 10.
Telefon: 30/7474071
email: [email protected]

Nei gong iskola:
Budapesten és Bécsben tanfolyamok, valamint vidéki elvonulások.

Heti gyakorló órák:
Budapesten és online, 8 alkalmas blokkokban

email: [email protected]
https://www.daoneigong.hu/
https://www.facebook.com/daoneigong

Veizer Beáta

Veizer Beáta

Shiatsu gyógyász és tanár

 

 

1974-ben születtem Budapesten. A masszázzsal nagyjából 5 éves koromban kerültem kapcsolatba, amikor a tornász bátyám megkért, hogy masszírozzam meg a hátát.

Már általános iskolában is a biológia érdekelt a legjobban és ez a középiskola végére sem változott meg. Olyannyira nem, hogy a biológiát választottam érettségi tantárgynak.

Az érettségi után azonban tettem egy nagy vargabetűt az életemben, egészen 25 éves koromig, amikor is az aikodóval együtt berobbant az életembe a shiatsu. Első pillanattól kezdve éreztem, hogy ez lesz az én utam.

2000-ben kezdtem az alaptanfolyamot és 2004-ben végeztem a Nemzetközi Shiatsu Iskolában. Tanáraim között Madocsai Eszter mellett, tanított Cristian Schnabl, Tomas Prett és Herbert Wiesenhoffer. Utóbbitól az iskola befejezése után is rengeteget tanultam a csoportunk által szervezett továbbképzéseken.

A Nemzetközi Shiatsu Iskola által szervezett tanárképző tréningen 2007-ben szereztem tanúsítványt és ugyanebben az évben diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem Egészségtan-tanári szakán is.

A shiatsu oktatást 2007-ben kezdtem a MediCenter által szervezett alaptanfolyamokon, de pár évvel később a tanítványaim kérésére saját szervezésben elindítottam az első, második szemesztereimet, majd később a mesterképzéseket.

12 év tanítás után döntöttem úgy, hogy átmenetileg szüneteltetem az oktatást, de vendég tanárként szívesn tanítok továbbra is. Az utóbbi években visszaültem az „iskolapadba” és főleg az idegrendszer működése és a Germán Gyógytudomány foglalt le. Emellet rengeteg szakkönyvet olvastam, olvasok, ami pszichológiával kapcsolatos.

2006 óta saját vállalkozásban kezelem shiatsuval a hozzám fordulókat, így az évek során rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb, amiért nagyon hálás vagyok.