Barion Pixel

OKTATÓINK

Molnár Gabriella

Molnár Gabriella

Shiatsu gyógyász

 

 

Molnár Gabriella vagyok, az Ikigai Shiatsu Műhely (ISM) iskola alapítója és vezető tanára.

Természetgyógyász tanulmányaimat 2012-ben kezdtem. Reflexológusként (2013), Akupresszőrként (2013), majd Alternatív Mozgás- és Masszázsterapeutaként (2019) végeztem.

Időközben 2014-ben kezdtem tanulni a Shiatsut Veizer Beánál, 2017-ben végeztem Shiatsu gyógyászként, 2020 óta oktatom a Shiatsut. Tanulmányaimat azóta is folyamatosan bővítem, Funkcionális Táplálkozási Tanácsadást (2017) végeztem, Craniosacralis Biodinamikát (2016), különböző Osteopát és Fasciális kezelési technikákat (FDM, Viscerál, Floss, KinesioTape, Vagus kezelés, Heg kezelés) ezen felül különböző Mozgásterápiákkal egészítettem ki eddigi tudásom.

Mivel a Hagyományos Kínai Orvoslás a szívem csücske, és egyben alapja a Shiatsunak, ezért 2022-ben elkezdtem a Kínai Orvoslást mélyebben tanulni, amely most is folyamatban van (és valószínűleg életem végéig fog tartani 😊).

Az én Ikigai-om (életem értelme), hogy az általam megszerzett tudáshalmazt egy jól alkalmazható rendszerben tovább adhassam, és egyre több ember tudjon magán és másokon is segíteni egészségesnek maradni. Kezeléseim megtalálhatóak itt:

https://www.gyogyulasgyor.hu/

Veizer Beáta

Veizer Beáta

Shiatsu gyógyász és tanár

 

1974-ben születtem Budapesten. A masszázzsal nagyjából 5 éves koromban kerültem kapcsolatba, amikor a tornász bátyám megkért, hogy masszírozzam meg a hátát.

Már általános iskolában is a biológia érdekelt a legjobban és ez a középiskola végére sem változott meg. Olyannyira nem, hogy a biológiát választottam érettségi tantárgynak.

Az érettségi után azonban tettem egy nagy vargabetűt az életemben, egészen 25 éves koromig, amikor is az aikodóval együtt berobbant az életembe a shiatsu. Első pillanattól kezdve éreztem, hogy ez lesz az én utam.

2000-ben kezdtem az alaptanfolyamot és 2004-ben végeztem a Nemzetközi Shiatsu Iskolában. Tanáraim között Madocsai Eszter mellett, tanított Cristian Schnabl, Tomas Prett és Herbert Wiesenhoffer. Utóbbitól az iskola befejezése után is rengeteget tanultam a csoportunk által szervezett továbbképzéseken.

A Nemzetközi Shiatsu Iskola által szervezett tanárképző tréningen 2007-ben szereztem tanúsítványt és ugyanebben az évben diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem Egészségtan-tanári szakán is.

A shiatsu oktatást 2007-ben kezdtem a MediCenter által szervezett alaptanfolyamokon, de pár évvel később a tanítványaim kérésére saját szervezésben elindítottam az első, második szemesztereimet, majd később a mesterképzéseket.

12 év tanítás után döntöttem úgy, hogy átmenetileg szüneteltetem az oktatást, de vendég tanárként szívesn tanítok továbbra is. Az utóbbi években visszaültem az „iskolapadba” és főleg az idegrendszer működése és a Germán Gyógytudomány foglalt le. Emellet rengeteg szakkönyvet olvastam, olvasok, ami pszichológiával kapcsolatos.

2006 óta saját vállalkozásban kezelem shiatsuval a hozzám fordulókat, így az évek során rengeteg tapasztalattal lettem gazdagabb, amiért nagyon hálás vagyok.

https://www.egeszsegnavigator.hu/ 

Molnár Ádám

Molnár Ádám

Shiatsu és tuina terapeuta, qigong instruktor

 

 

Molnár Ádám vagyok, shiatsu és tuina terapeuta, qigong instruktor.

2 évtizedes válogatott élsportolói ( triatlon, úszás) munkásság után 2014-ben pályát váltottam és a triatlon, úszó és futó edzősködés mellett elkezdtem shiatsu tanulmányaimat Veizer Beánál, Budapesten, 2017-ben végeztem okleveles shiatsu terapeutaként.

Közben, már 2016-ban megkezdtem tanulmányaimat a Lotus Nei Gong Internationalnál, Damo Mitchell vezetése alatt. 2019-től külön engedéllyel taníthatok iskolai tananyagot, nei gong témában itthon, a Lotus Nei Gong iskola felvett tagjaként. A Dao Neigong belső művészeti iskolát vezetem itthon.

2022-ben kezdtem el tanulmányaimat a Xian Tian College-en, akkupunktúra diploma képzésük keretében, amely három éves.

Shiatsu / Tuina kezelés és állapot felmérés: 12.000-18.000-ig,              60-90 perc.

Budapest, Farkas Laszló utca 10.
Telefon: 30/7474071
email: [email protected]

Nei gong iskola:
Budapesten és Bécsben tanfolyamok, valamint vidéki elvonulások.

Heti gyakorló órák:
Budapesten és online, 8 alkalmas blokkokban

email: [email protected]
https://www.daoneigong.hu/
https://www.facebook.com/daoneigong

Szommer Gabriella

Szommer Gabriella

Szommer Gabriella vagyok, 1970. március 13-án születtem Sopronban. Több évtizedes tanulásom és saját tapasztalataim eredményeként szeretnék példát és utat mutatni a hozzám fordulóknak, hogy a testünk és a tudatunk összehangolásával el lehet érni a mindennapokban a valódi öröm, boldogság, egészség és nyugalom állapotát. Gyerekkorom óta érzékeny voltam, kaptam olyan képességeket, amivel megéreztem, láttam olyan dolgokat másokban, másokon, amiket ők nem.

Anyukám fájós, visszeres lábát már 6 évesen kézrátétellel, masszírozással kezeltem sikeresen. 17 évesen apukám pánikbetegségét kezeltem a belső megérzéseim szerint sikerrel…

Mindig éreztem a másik fájdalmát, érzéseit, emiatt aztán lettek is problémáim, de később megtanultam ezeket kezelni és ezt is tanítom a hozzám fordulóknak vagy a tanfolyamaimon. Később az üzleti életben, mint felső vezető és cégtulajdonos megtapasztalhattam a rohanó életmód hátrányait, a stressz hatásait, pánik, rossz emésztés, egyensúlyvesztés mind a tapasztalatommá vált.

A húszas éveimtől kezdve képeztem magamat folyamaosan a természetgyógyászat területén, több tanfolyam, elvonulás, önfejlesztés, megélés után eljött az idő, amikor el kellett döntenem, hogy teljes mértékben elkötelezem magam arra, hogy másoknak is segítsek megtalálni Önmagukat.

KEZELÉSEIM:

 • Életmód vezetési tanácsok (táplálkozás, fogyás, párkapcsolati tanácsok)
 • Mozgásszervi állapot felmérés Egyéni mozgásszervi gyakorlatok (fascia torna)
 • Craniosacralis Bodywork kezelés
 • BEMER érterápia kipróbálási lehetőség, bérlés, eladás
 • Biodinamikus Fascia kezelés
 • Biodinamikus Viscerális manipuláció
 • Hagyományos Kínai Gyógyászat nyelv- és pulzus diagnosztika, fül akupunktúra
 • Fascia Bodywork tréningek
 • Integral Taichi Tréningek
 • Öngyógyító tréningek
 • Hangmasszázs kezelések, csoportos és egyéni

Mobil: +36304126177

Breath Of Life” Bodywork központ, Sopron, Gesztenyés krt. 89.

https://craniomassage.info/

Dr. Kővári-Horváth Márta

Dr. Kővári-Horváth Márta

Ha a vitás felek felkeresnek egy mediátort, azzal már megtették az első lépést. Ezzel úgy kezdünk hozzá egy feladathoz, hogy tudjuk: létezik megoldás rá, így már ötvenszázalékos sikert értünk el.
Hátterem Jogászként, mediátorként, coachként és trénerként különböző területeken és formákban évek óta foglalkozom emberekkel, mely során megtapasztaltam, hogy a konfliktusok mindenhol jelen vannak életünkben, melyeket orvosolni kell.
Munkám során számos alkalommal bebizonyosodott, hogy milyen sokat segít, ha felek megismerhetik a másik nézőpontját. Ez jelentős mértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy egy olyan megoldás szülessen, ami mindenki számára elfogadható.
A konfliktusok erős érzelmeket válthatnak ki az érintett felekből, mely sokszor akadályozza a hatékony kommunikációt és konfliktuskezelést. Ekkor van szükség mediátorra, aki független harmadik félként segít, hogy az érintettek közötti ellentét feloldásra kerüljön. A lényeg abban rejlik, hogy milyen minőségű lesz a konfliktus rendezése: vajon szóba állnak-e utána is egymással, vajon tudnak-e a később is a régi sérelmek felhánytorgatása nélkül beszélni.
TERÜLETEIM:
 • Párkapcsolati mediáció
 • Válási mediáció
 • Kamasz mediáció
 • Munkahelyi mediáció