Barion Pixel

Ti mondtátok

Molnár Gabriella

Ikigai Shiatsu Műhely

Kedves drága Gabi! Muszáj írnom. Vasárnap ide vagy oda. 2-3 napja rendben van a derekam. Éjjel sem fáj!!! Egyszerűen hihetetlen nekem még mindig az a tapasztalás amit nálad kaptam. Nagyon köszönöm Gabi! (Amúgy másnap a kezelés után fájt a hasam, gyenge voltam mint a harmat. De megérte. Tudtam miért van.) ❤️

„Végtelen empátiát, segítőkészséget tapasztaltam. Jó volt érezni, hogy akkor és ott csak én és a fájdalmaim enyhítése volt a legfontosabb. Testi és lelki feltöltődést kaptam, a fájdalmaim enyhülése mellett. Nagyon várom a következő kezelést. KÖSZÖNÖM Neked Gabi!!” V.Cs.

„Minden egyes alkalommal nagyon várom az újabb kezelést. A nyugodt légkört, a kedves masszőrt, aki teljes odafigyeléssel és radarral lesi a problémáimat, a testem, az izmaim reakcióit a kezelés alatt. A masszázs végén mindig megnyugszik a lelkem a testem. Még akkor is ha fájdalmaim voltak a terápia alatt. Köszönöm szépen Gabi. Már alig várom a következőt, még akkor is ha tudom hogy fájni fog. 😜😁😘” F.M.

„Ülőmunka miatt szinte állandóan fájt a derekam. Már az első kezelés után újjászülettem! Fel kellene írni receptre!️.” S.Cs.

 

A sok 5 csillag mellett ezeket a visszajelzéseket kaptam a kezelésekről:

„Nem is olyan régen beszélgettünk Gabival, hogy már mióta is járok hozzá.  Arra jutottunk, hogy lassan elérjük a 6 éves múltat. Azóta is minden hónapban járok és nagyon jól esik a testi, szellemi felfrissülés. Csak ajánlani tudom mindenkinek és remélem még nagyon sokáig lehetek a vendége. 😊🙏🏻” S.R.

Szuper volt🤗😘!!” O.J.

„Miután kijöttem tőled és beültem a kocsiba, szinte úgy éreztem magam mint egy paradicsom, amit megkaróztak egyáltalán nem rossz értelemben mondom. Az autóban ülve is megvan / volt a berögzült testtartásom, félig a könyöklő karfára támaszkodva féloldalasan. Amikor elindultam és fogtam a kormányt, valami fura érzésem volt, de a jó értelemben. Mire rájöttem, hogy ez a testtartásom!!!! Egyenesen ültem, sziklaszilárdan, mintha ki sem lehetne billenteni. A régi pozíciót egyáltalán nem éreztem kényelmesnek. Kíváncsiságból próbáltam úgy könyökölni ahogy szoktam, de teljesen idegen volt a testhelyzet!!! Döbbenetes. Ezúton is hálám és köszönetem. És természetesen folytatjuk!!!!” M.E.

 

„A kezelés fantasztikus jó volt,a masszőr hölgy is kedves és figyelmes volt.” H.Gy.

„Nagyon kellemes bő egy órában volt részem, igazán hasznos volt mind lelkileg, mind testileg. Köszönöm a lehetőséget!” L.Sz.

„Kedves Gabi! Nagyon köszönöm a shiatsu masszázst! Teljesen feltöltődtem, kikapcsolódtam a kezelés alatt, ráadásul napokig éreztem a jótékony hatását, kevésbé voltam stresszes. Hamarosan jelentkezem a következő shiatsura!” B.M.

„Regi motoroskent mondhatom TOP :)” D.K.

„Csillagos ötös!” K.Cs.

„Köszönöm a lehetőséget,Gabi! A kezelés alatt éreztem, ahogy energiával telik meg minden porcikám, és felpezsdül a keringésem! Nagyon jól éreztem magam, szeptemberben találkozunk! :)” L.Sz.